Robertó - A Robertó név jelentése, Robertó névnapjai, Robertó név becézése és más érdekességek:

● A Robertó név eredete: germán - olasz

● A Robertó név jelentése:

fényes hírnév, dicsőség, híres ( Róbert olasz alakváltozata )

● A Robertó név becézése / Robertó becenevei:

Bertó, Bert, Robi, Robika, Robcsi, Robus, Bertóka, Robesz

● Robertó névnapja:

február 4.április 29.május 13.június 7.július 17.szeptember 17.
● A Robertó név típusa: R betűs férfi név / fiúnév
● A Robertó név előfordulási gyakorisága: Ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Robertó névről? Görgess lejjebb!
A Robertó az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Robertó névről

● A Robertó név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Robertó név számmisztikai elemzése:
R ( 9 ) + O ( 6 ) + B ( 2 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + T ( 2 ) + Ó ( 6 ) = 39 ( 3 + 9 ) = 12 ( 1 + 2 )
A Robertó névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Robertó név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Robertó név ? Jó helyen jársz!
A Robertó: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Robertó név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Robertó név magánhangzói: E, O, Ó,
A Robertó név mássalhangzói: B, R, T,
A Robertó név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Robertó névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Robertó névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 212 db R betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 100 női név / lány név és 105 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
R betűs női nevek / lánynevek listája R betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Robertó névvel kapcsolatban. a Robertó név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Robertó név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Robertó név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Robertó névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Robertó név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Robertó nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Robertó névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!