Stefi - A Stefi név jelentése, Stefi névnapjai, Stefi név becézése és más érdekességek:

● A Stefi név eredete: görög - szláv

● A Stefi név jelentése:

koszorú ( A Stefánia önállósult becézője )

● A Stefi név becézése / Stefi becenevei:

Stefci, Stefica, Stefike, Stefus, Steffi

● Stefi névnapja:

január 2.január 16.augusztus 20.október 23.október 30.november 28.december 26.
● A Stefi név típusa: S betűs női név / lánynév
● A Stefi név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Stefi névről? Görgess lejjebb!
A Stefi az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Stefi névről

● A Stefi név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Stefi név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + T ( 2 ) + E ( 5 ) + F ( 6 ) + I ( 9 ) = 23 ( 2 + 3 )
A Stefi névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Stefi név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Stefi név ? Jó helyen jársz!
A Stefi: 5 betűből álló női név / lánynév
A Stefi név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
A Stefi név magánhangzói: E, I,
A Stefi név mássalhangzói: F, S, T,
A Stefi név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Stefi névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Stefi névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 80 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 45 női név / lány név és 35 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Stefi névvel kapcsolatban. a Stefi név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Stefi név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Stefi név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Stefi névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Stefi név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Stefi nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Stefi névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!