Szabrina - A Szabrina név jelentése, Szabrina névnapjai, Szabrina név becézése és más érdekességek:

● A Szabrina név eredete: kelta ( mitológiai ) - angol

● A Szabrina név jelentése:

a Severn folyó nimfájának nevéből alakult ki

● A Szabrina név becézése / Szabrina becenevei:

Szasza, Szabri, Szabrika, Rina, Rinus, Rinci, Rinka

● Szabrina névnapja:

augusztus 29.október 27.
● A Szabrina név típusa: S betűs női név / lánynév
● A Szabrina név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Szabrina névről? Görgess lejjebb!
A Szabrina az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Szabrina névről

● A Szabrina név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Szabrina név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + A ( 1 ) + B ( 2 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 36 ( 3 + 6 )
A Szabrina névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Szabrina név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Szabrina név ? Jó helyen jársz!
A Szabrina: 8 betűből álló női név / lánynév
A Szabrina név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Szabrina név magánhangzói: A, I,
A Szabrina név mássalhangzói: SZ, B, N, R,
A Szabrina név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Szabrina névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Szabrina névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 82 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 47 női név / lány név és 35 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Szabrina névvel kapcsolatban. a Szabrina név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Szabrina név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Szabrina név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Szabrina névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Szabrina név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Szabrina nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Szabrina névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!