Szerénke - A Szerénke név jelentése, Szerénke névnapjai, Szerénke név becézése és más érdekességek:

● A Szerénke név eredete: latin

● A Szerénke név jelentése:

derűs, vidám, nyugodt ( A Szeréna önállósult becézője )

● A Szerénke név becézése / Szerénke becenevei:

Szeri, Szerica, Szerinka, Rénke, Réni, Rénike, Rénci

● Szerénke névnapja:

július 28.augusztus 16.
● A Szerénke név típusa: S betűs női név / lánynév
● A Szerénke név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Szerénke névről? Görgess lejjebb!
A Szerénke az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Szerénke névről

● A Szerénke név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Szerénke név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + É ( 5 ) + N ( 5 ) + K ( 2 ) + E ( 5 ) = 40 ( 4 + 0 )
A Szerénke névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Szerénke név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Szerénke név ? Jó helyen jársz!
A Szerénke: 8 betűből álló női név / lánynév
A Szerénke név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
A Szerénke név magánhangzói: E, É,
A Szerénke név mássalhangzói: SZ, K, N, R,
A Szerénke név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Szerénke névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Szerénke névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 84 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 48 női név / lány név és 36 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Szerénke névvel kapcsolatban. a Szerénke név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Szerénke név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Szerénke név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Szerénke névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Szerénke név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Szerénke nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Szerénke névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!