Szerénusz - A Szerénusz név jelentése, Szerénusz névnapjai, Szerénusz név becézése és más érdekességek:

● A Szerénusz név eredete: latin

● A Szerénusz név jelentése:

derűs, vidám, nyugodt

● A Szerénusz név becézése / Szerénusz becenevei:

Szeri, Szerus, Szeru, Szerkó, Réni, Rénus, Rénkó, Rénu

● Szerénusz névnapja:

június 28.augusztus 2.augusztus 16.szeptember 14.
● A Szerénusz név típusa: S betűs férfi név / fiúnév
● A Szerénusz név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Szerénusz névről? Görgess lejjebb!
A Szerénusz az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Szerénusz névről

● A Szerénusz név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Szerénusz név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + É ( 5 ) + N ( 5 ) + U ( 3 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) = 45 ( 4 + 5 )
A Szerénusz névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Szerénusz név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Szerénusz név ? Jó helyen jársz!
A Szerénusz: 9 betűből álló férfi név / fiúnév
A Szerénusz név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Szerénusz név magánhangzói: E, É, U,
A Szerénusz név mássalhangzói: SZ, N, R,
A Szerénusz név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Szerénusz névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Szerénusz névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 82 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 47 női név / lány név és 35 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Szerénusz névvel kapcsolatban. a Szerénusz név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Szerénusz név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Szerénusz név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Szerénusz névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Szerénusz név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Szerénusz nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Szerénusz névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!