Ajtony - Az Ajtony név jelentése, Ajtony névnapjai, Ajtony név becézése és más érdekességek:

● Az Ajtony név eredete: török - magyar

● Az Ajtony név jelentése:

arany

● Az Ajtony név becézése / Ajtony becenevei:

Ajti, Ajtika, Tonyka, Tonyó

● Ajtony névnapja:

március 13.április 30.június 16.július 27.
● Az Ajtony név típusa: A betűs férfi név / fiúnév
● Az Ajtony név előfordulási gyakorisága: Ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ajtony névről? Görgess lejjebb!
Az Ajtony az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ajtony névről

● Az Ajtony név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ajtony név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + J ( 1 ) + T ( 2 ) + O ( 6 ) + N ( 5 ) + Y ( 7 ) = 22 ( 2 + 2 )
Az Ajtony névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● Az Ajtony név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ajtony név ? Jó helyen jársz!
Az Ajtony: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Ajtony név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
Az Ajtony név magánhangzói: A, O,
Az Ajtony név mássalhangzói: NY, J, T,
Az Ajtony név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Ajtony névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Ajtony névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 515 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 331 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ajtony névvel kapcsolatban. az Ajtony név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ajtony név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ajtony név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ajtony névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ajtony név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ajtony nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ajtony névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!