Szoraja - A Szoraja név jelentése, Szoraja névnapjai, Szoraja név becézése és más érdekességek:

● A Szoraja név eredete: perzsa

● A Szoraja név jelentése:

ékkő, jó herceg

● A Szoraja név becézése / Szoraja becenevei:

Szori, Szorika, Szorci, Szorka, Raja, Rajus

● Szoraja névnapja:

július 20.
● A Szoraja név típusa: S betűs női név / lánynév
● A Szoraja név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Szoraja névről? Görgess lejjebb!
A Szoraja az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Szoraja névről

● A Szoraja név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Szoraja név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) + A ( 1 ) + J ( 1 ) + A ( 1 ) = 27 ( 2 + 7 )
A Szoraja névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Szoraja név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Szoraja név ? Jó helyen jársz!
A Szoraja: 7 betűből álló női név / lánynév
A Szoraja név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
A Szoraja név magánhangzói: A, O,
A Szoraja név mássalhangzói: SZ, J, R,
A Szoraja név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Szoraja névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Szoraja névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 84 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 48 női név / lány név és 36 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Szoraja névvel kapcsolatban. a Szoraja név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Szoraja név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Szoraja név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Szoraja névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Szoraja név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Szoraja nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Szoraja névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!