Teri - A Teri név jelentése, Teri névnapjai, Teri név becézése és más érdekességek:

● A Teri név eredete: görög

● A Teri név jelentése:

( e helyről ) származó, arató, szüretelő, vadásznő ( A Terézia önállósult becézője )

● A Teri név becézése / Teri becenevei:

Terka, Terus, Terci, Terike, Eri, Rézi

● Teri névnapja:

március 11.június 17.július 8.augusztus 3.október 1.október 3.október 15.
● A Teri név típusa: T betűs női név / lánynév
● A Teri név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Teri névről? Görgess lejjebb!
A Teri az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Teri névről

● A Teri név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Teri név számmisztikai elemzése:
T ( 2 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) = 25 ( 2 + 5 )
A Teri névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Teri név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Teri név ? Jó helyen jársz!
A Teri: 4 betűből álló női név / lánynév
A Teri név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
A Teri név magánhangzói: E, I,
A Teri név mássalhangzói: R, T,
A Teri név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Teri névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Teri névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 182 db T betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 93 női név / lány név és 89 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
T betűs női nevek / lánynevek listája T betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Teri névvel kapcsolatban. a Teri név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Teri név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Teri név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Teri névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Teri név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Teri nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Teri névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!