Trudi - A Trudi név jelentése, Trudi névnapjai, Trudi név becézése és más érdekességek:

● A Trudi név eredete: germán

● A Trudi név jelentése:

erős dárda, varázslónő, bizalmas, kedves ( A Gertrúd önállósult becézője )

● A Trudi név becézése / Trudi becenevei:

Trudika, Trudesz, Trudensz, Tru, Trudica, Trudus

● Trudi névnapja:

március 17.augusztus 13.november 16.november 17.
● A Trudi név típusa: T betűs női név / lánynév
● A Trudi név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Trudi névről? Görgess lejjebb!
A Trudi az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Trudi névről

● A Trudi név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Trudi név számmisztikai elemzése:
T ( 2 ) + R ( 9 ) + U ( 3 ) + D ( 4 ) + I ( 9 ) = 27 ( 2 + 7 )
A Trudi névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Trudi név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Trudi név ? Jó helyen jársz!
A Trudi: 5 betűből álló női név / lánynév
A Trudi név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Trudi név magánhangzói: I, U,
A Trudi név mássalhangzói: D, R, T,
A Trudi név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Trudi névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Trudi névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 182 db T betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 93 női név / lány név és 89 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
T betűs női nevek / lánynevek listája T betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Trudi névvel kapcsolatban. a Trudi név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Trudi név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Trudi név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Trudi névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Trudi név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Trudi nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Trudi névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!