Tullió - A Tullió név jelentése, Tullió névnapjai, Tullió név becézése és más érdekességek:

● A Tullió név eredete: latin - olasz

● A Tullió név jelentése:

a Tullius nemzetségből származó

● A Tullió név becézése / Tullió becenevei:

Tutu, Tuli, Lió, Liuka, Liu

● Tullió névnapja:

augusztus 11.november 30.
● A Tullió név típusa: T betűs férfi név / fiúnév
● A Tullió név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Tullió névről? Görgess lejjebb!
A Tullió az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Tullió névről

● A Tullió név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Tullió név számmisztikai elemzése:
T ( 2 ) + U ( 3 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + Ó ( 6 ) = 26 ( 2 + 6 )
A Tullió névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Tullió név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Tullió név ? Jó helyen jársz!
A Tullió: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Tullió név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Tullió név magánhangzói: I, Ó, U,
A Tullió név mássalhangzói: L, T,
A Tullió név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Tullió névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Tullió névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 188 db T betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 89 női név / lány név és 87 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
T betűs női nevek / lánynevek listája T betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Tullió névvel kapcsolatban. a Tullió név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Tullió név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Tullió név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Tullió névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Tullió név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Tullió nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Tullió névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!