Údó - Az Údó név jelentése, Údó névnapjai, Údó név becézése és más érdekességek:

● Az Údó név eredete: germán

● Az Údó név jelentése:

birtok, vagyon ( az Ottó és az Ulrik becenevéből önállósult )

● Az Údó név becézése / Údó becenevei:

Udi, Udika, Udesz, Udóka, Udcsi

● Údó névnapja:

március 23.július 4.
● Az Údó név típusa: Ú betűs férfi név / fiúnév
● Az Údó név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Údó névről? Görgess lejjebb!
Az Údó az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Údó névről

● Az Údó név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Údó név számmisztikai elemzése:
Ú ( 3 ) + D ( 4 ) + Ó ( 6 ) = 13 ( 1 + 3 )
Az Údó névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● Az Údó név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Údó név ? Jó helyen jársz!
Az Údó: 3 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Údó név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
Az Údó név magánhangzói: Ó, Ú,
Az Údó név mássalhangzói: D,
Az Údó név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Údó névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Údó névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 2 db Ú betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 1 női név / lány név és 1 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Ú betűs női nevek / lánynevek listája Ú betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Údó névvel kapcsolatban. az Údó név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Údó név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Údó név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Údó névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Údó név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Údó nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Údó névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!