Üllő - Az Üllő név jelentése, Üllő névnapjai, Üllő név becézése és más érdekességek:

● Az Üllő név eredete: magyar

● Az Üllő név jelentése:

uralkodó, király

● Az Üllő név becézése / Üllő becenevei:

Üllőke, Ülcsi, Ülesz, Ülkó, Üli, Ülü, Lőke

● Üllő névnapja:

március 31.
● Az Üllő név típusa: Ü betűs férfi név / fiúnév
● Az Üllő név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Üllő névről? Görgess lejjebb!
Az Üllő az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Üllő névről

● Az Üllő név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Üllő név számmisztikai elemzése:
Ü ( ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) + Ő ( 3 ) = 9 ( 9 )
Az Üllő névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● Az Üllő név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Üllő név ? Jó helyen jársz!
Az Üllő: 4 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Üllő név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
Az Üllő név magánhangzói: Ő, Ü,
Az Üllő név mássalhangzói: L,
Az Üllő név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Üllő névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Üllő névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 5 db Ü betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 4 női név / lány név és 1 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Ü betűs női nevek / lánynevek listája Ü betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Üllő névvel kapcsolatban. az Üllő név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Üllő név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Üllő név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Üllő névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Üllő név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Üllő nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Üllő névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!