Zerénd - A Zerénd név jelentése, Zerénd névnapjai, Zerénd név becézése és más érdekességek:

● A Zerénd név eredete: magyar

● A Zerénd név jelentése:

szerető, szeretett, kis mormota ( A Zerind alakváltozata )

● A Zerénd név becézése / Zerénd becenevei:

Zeri, Zerkó, Zerus, Zerka, Réndi, Réndus, Réndó, Rénduka

● Zerénd névnapja:

január 8.október 23.
● A Zerénd név típusa: Z betűs férfi név / fiúnév
● A Zerénd név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Zerénd névről? Görgess lejjebb!
A Zerénd az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Zerénd névről

● A Zerénd név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Zerénd név számmisztikai elemzése:
Z ( 8 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + É ( 5 ) + N ( 5 ) + D ( 4 ) = 36 ( 3 + 6 )
A Zerénd névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Zerénd név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Zerénd név ? Jó helyen jársz!
A Zerénd: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Zerénd név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Zerénd név magánhangzói: E, É,
A Zerénd név mássalhangzói: D, N, R, Z,
A Zerénd név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Zerénd névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Zerénd névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 157 db Z betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 94 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Z betűs női nevek / lánynevek listája Z betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Zerénd névvel kapcsolatban. a Zerénd név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Zerénd név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Zerénd név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Zerénd névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Zerénd név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Zerénd nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Zerénd névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!