Zselyke - A Zselyke név jelentése, Zselyke névnapjai, Zselyke név becézése és más érdekességek:

● A Zselyke név eredete: magyar

● A Zselyke név jelentése:

folyó, patakocska

● A Zselyke név becézése / Zselyke becenevei:

Zselyi, Zselyus, Zsezse, Zsezske, Zsejci, Zsejcu

● Zselyke névnapja:

április 8.október 21.
● A Zselyke név típusa: Z betűs női név / lánynév
● A Zselyke név előfordulási gyakorisága: Közepesen gyakori női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Zselyke névről? Görgess lejjebb!
A Zselyke az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Zselyke névről

● A Zselyke név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Zselyke név számmisztikai elemzése:
Z ( 8 ) + S ( 1 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + Y ( 7 ) + K ( 2 ) + E ( 5 ) = 31 ( 3 + 1 )
A Zselyke névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Zselyke név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Zselyke név ? Jó helyen jársz!
A Zselyke: 7 betűből álló női név / lánynév
A Zselyke név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
A Zselyke név magánhangzói: E,
A Zselyke név mássalhangzói: ZS, LY, K,
A Zselyke név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Zselyke névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Zselyke névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 154 db Z betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 91 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Z betűs női nevek / lánynevek listája Z betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Zselyke névvel kapcsolatban. a Zselyke név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Zselyke név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Zselyke név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Zselyke névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Zselyke név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Zselyke nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Zselyke névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!