Zserald - A Zserald név jelentése, Zserald névnapjai, Zserald név becézése és más érdekességek:

● A Zserald név eredete: germán - francia

● A Zserald név jelentése:

gerely, dárdás uralkodó, tevékeny

● A Zserald név becézése / Zserald becenevei:

Zseri, Zserkó, Zseru, Zseruska, Zseraldka, Raldi, Raldó, Raldu

● Zserald névnapja:

április 19.október 7.
● A Zserald név típusa: Z betűs férfi név / fiúnév
● A Zserald név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Zserald névről? Görgess lejjebb!
A Zserald az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Zserald névről

● A Zserald név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Zserald név számmisztikai elemzése:
Z ( 8 ) + S ( 1 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + A ( 1 ) + L ( 3 ) + D ( 4 ) = 31 ( 3 + 1 )
A Zserald névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Zserald név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Zserald név ? Jó helyen jársz!
A Zserald: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Zserald név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Zserald név magánhangzói: A, E,
A Zserald név mássalhangzói: ZS, D, L, R,
A Zserald név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Zserald névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Zserald névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 157 db Z betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 94 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Z betűs női nevek / lánynevek listája Z betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Zserald névvel kapcsolatban. a Zserald név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Zserald név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Zserald név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Zserald névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Zserald név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Zserald nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Zserald névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!