Zsuzska - A Zsuzska név jelentése, Zsuzska névnapjai, Zsuzska név becézése és más érdekességek:

● A Zsuzska név eredete: héber ( bibliai ) - magyar

● A Zsuzska név jelentése:

liliom ( A Zsuzsanna önállósult becézője )

● A Zsuzska név becézése / Zsuzska becenevei:

Zsuzsi, Zsuzsó, Zsuzsika, Zsuzsácska

● Zsuzska névnapja:

február 19.augusztus 11.
● A Zsuzska név típusa: Z betűs női név / lánynév
● A Zsuzska név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Zsuzska névről? Görgess lejjebb!
A Zsuzska az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Zsuzska névről

● A Zsuzska név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Zsuzska név számmisztikai elemzése:
Z ( 8 ) + S ( 1 ) + U ( 3 ) + Z ( 8 ) + S ( 1 ) + K ( 2 ) + A ( 1 ) = 24 ( 2 + 4 )
A Zsuzska névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Zsuzska név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Zsuzska név ? Jó helyen jársz!
A Zsuzska: 7 betűből álló női név / lánynév
A Zsuzska név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
A Zsuzska név magánhangzói: A, U,
A Zsuzska név mássalhangzói: ZS, K,
A Zsuzska név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Zsuzska névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Zsuzska névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 150 db Z betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 87 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Z betűs női nevek / lánynevek listája Z betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Zsuzska névvel kapcsolatban. a Zsuzska név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Zsuzska név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Zsuzska név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Zsuzska névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Zsuzska név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Zsuzska nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Zsuzska névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!