Áldás - Az Áldás név jelentése, Áldás névnapjai, Áldás név becézése és más érdekességek:

● Az Áldás név eredete: magyar

● Az Áldás név jelentése:

áldás

● Az Áldás név becézése / Áldás becenevei:

Áldi, Áldika, Áldáska

● Áldás névnapja:

október 8.augusztus 13.december 29.
● Az Áldás név típusa: Á betűs férfi név / fiúnév
● Az Áldás név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Áldás névről? Görgess lejjebb!
Az Áldás az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Áldás névről

● Az Áldás név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Áldás név számmisztikai elemzése:
Á ( 1 ) + L ( 3 ) + D ( 4 ) + Á ( 1 ) + S ( 1 ) = 10 ( 1 + 0 )
Az Áldás névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● Az Áldás név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Áldás név ? Jó helyen jársz!
Az Áldás: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Áldás név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
Az Áldás név magánhangzói: Á,
Az Áldás név mássalhangzói: D, L, S,
Az Áldás név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Áldás névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Áldás névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 67 db Á betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 21 női név / lány név és 41 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Á betűs női nevek / lánynevek listája Á betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Áldás névvel kapcsolatban. az Áldás név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Áldás név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Áldás név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Áldás névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Áldás név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Áldás nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Áldás névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!