Berárd - A Berárd név jelentése, Berárd névnapjai, Berárd név becézése és más érdekességek:

● A Berárd név eredete: francia

● A Berárd név jelentése:

erős medve ( Bernárd francia alakváltozata )

● A Berárd név becézése / Berárd becenevei:

Beri, Berike, Rári, Rari, Rárdi, Berus

● Berárd névnapja:

május 20.június 15.július 3.július 24.augusztus 19.augusztus 20.szeptember 28.
● A Berárd név típusa: B betűs férfi név / fiúnév
● A Berárd név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Berárd névről? Görgess lejjebb!
A Berárd az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Berárd névről

● A Berárd név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Berárd név számmisztikai elemzése:
B ( 2 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + Á ( 1 ) + R ( 9 ) + D ( 4 ) = 30 ( 3 + 0 )
A Berárd névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Berárd név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Berárd név ? Jó helyen jársz!
A Berárd: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Berárd név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Berárd név magánhangzói: Á, E,
A Berárd név mássalhangzói: B, D, R,
A Berárd név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Berárd névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Berárd névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 308 db B betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 129 női név / lány név és 179 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
B betűs női nevek / lánynevek listája B betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Berárd névvel kapcsolatban. a Berárd név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Berárd név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Berárd név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Berárd névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Berárd név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Berárd nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Berárd névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!