Eduárdó - Az Eduárdó név jelentése, Eduárdó névnapjai, Eduárdó név becézése és más érdekességek:

● Az Eduárdó név eredete: angol - német - olasz

● Az Eduárdó név jelentése:

birtok, védelem,vagyon őrzés ( Az Eduárd olasz alakváltozata )

● Az Eduárdó név becézése / Eduárdó becenevei:

Edu, Eduka, Edus, Árdi, Árdó, Árdus

● Eduárdó névnapja:

március 18.október 13.
● Az Eduárdó név típusa: E betűs férfi név / fiúnév
● Az Eduárdó név előfordulási gyakorisága: Ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Eduárdó névről? Görgess lejjebb!
Az Eduárdó az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Eduárdó névről

● Az Eduárdó név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Eduárdó név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + D ( 4 ) + U ( 3 ) + Á ( 1 ) + R ( 9 ) + D ( 4 ) + Ó ( 6 ) = 32 ( 3 + 2 )
Az Eduárdó névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● Az Eduárdó név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Eduárdó név ? Jó helyen jársz!
Az Eduárdó: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Eduárdó név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Eduárdó név magánhangzói: Á, E, Ó, U,
Az Eduárdó név mássalhangzói: D, R,
Az Eduárdó név szótagszáma: 4 szótagú férfi név / fiúnév

Az Eduárdó névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Eduárdó névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 237 db E betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 149 női név / lány név és 88 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Eduárdó névvel kapcsolatban. az Eduárdó név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Eduárdó név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Eduárdó név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Eduárdó névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Eduárdó név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Eduárdó nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Eduárdó névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!