Étán - Az Étán név jelentése, Étán névnapjai, Étán név becézése és más érdekességek:

● Az Étán név eredete: héber

● Az Étán név jelentése:

tartósság, állandóság, kitartó, megmaradó

● Az Étán név becézése / Étán becenevei:

Éti, Étus, Étó, Étuka, Táni, Tánó, Tánus

● Étán névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● Az Étán név típusa: É betűs férfi név / fiúnév
● Az Étán név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Étán névről? Görgess lejjebb!
Az Étán az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Étán névről

● Az Étán név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Étán név számmisztikai elemzése:
É ( 5 ) + T ( 2 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) = 13 ( 1 + 3 )
Az Étán névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● Az Étán név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Étán név ? Jó helyen jársz!
Az Étán: 4 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Étán név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Étán név magánhangzói: Á, É,
Az Étán név mássalhangzói: N, T,
Az Étán név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Étán névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Étán névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 25 db É betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 11 női név / lány név és 14 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
É betűs női nevek / lánynevek listája É betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Étán névvel kapcsolatban. az Étán név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Étán név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Étán név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Étán névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Étán név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Étán nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Étán névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!