Filep - A Filep név jelentése, Filep névnapjai, Filep név becézése és más érdekességek:

● A Filep név eredete: magyar - görög

● A Filep név jelentése:

lókedvelő ( Fülöp magyar alakváltozata )

● A Filep név becézése / Filep becenevei:

Filepke, Lepke, Lepus, Lepkó, Fil, Filkó

● Filep névnapja:

február 16.május 1.május 3.május 11.május 26.június 6.augusztus 23.szeptember 20.
● A Filep név típusa: F betűs férfi név / fiúnév
● A Filep név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Filep névről? Görgess lejjebb!
A Filep az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Filep névről

● A Filep név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Filep név számmisztikai elemzése:
F ( 6 ) + I ( 9 ) + L ( 3 ) + E ( 5 ) + P ( 7 ) = 30 ( 3 + 0 )
A Filep névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Filep név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Filep név ? Jó helyen jársz!
A Filep: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Filep név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Filep név magánhangzói: E, I,
A Filep név mássalhangzói: F, L, P,
A Filep név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Filep névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Filep névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 123 db F betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 74 női név / lány név és 49 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
F betűs női nevek / lánynevek listája F betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Filep névvel kapcsolatban. a Filep név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Filep név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Filep név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Filep névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Filep név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Filep nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Filep névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!