Gorán - A Gorán név jelentése, Gorán névnapjai, Gorán név becézése és más érdekességek:

● A Gorán név eredete: szerb - horvát - bolgár

● A Gorán név jelentése:

földműves, gazdálkodó ( A György szerb , horvát és bolgár alakváltozata )

● A Gorán név becézése / Gorán becenevei:

Goro, Gori, Gorus, Gorka, Ráni, Ránka

● Gorán névnapja:

február 21.március 9.március 12.április 23.április 24.május 9.május 25.július 27.november 17.december 9.
● A Gorán név típusa: G betűs férfi név / fiúnév
● A Gorán név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Gorán névről? Görgess lejjebb!
A Gorán az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Gorán névről

● A Gorán név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Gorán név számmisztikai elemzése:
G ( 7 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) = 28 ( 2 + 8 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Gorán névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Gorán név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Gorán név ? Jó helyen jársz!
A Gorán: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Gorán név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Gorán név magánhangzói: Á, O,
A Gorán név mássalhangzói: G, N, R,
A Gorán név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Gorán névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Gorán névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 123 db G betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 55 női név / lány név és 68 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
G betűs női nevek / lánynevek listája G betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Gorán névvel kapcsolatban. a Gorán név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Gorán név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Gorán név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Gorán névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Gorán név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Gorán nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Gorán névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!