Jákim - A Jákim név jelentése, Jákim névnapjai, Jákim név becézése és más érdekességek:

● A Jákim név eredete: héber ( bibliai )

● A Jákim név jelentése:

Isten felemel, helyreállít, megvilágosít

● A Jákim név becézése / Jákim becenevei:

Jáki, Jákika, Kim, Kimu, Kimkó

● Jákim névnapja:

március 20.április 16.július 26.augusztus 16.
● A Jákim név típusa: J betűs férfi név / fiúnév
● A Jákim név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Jákim névről? Görgess lejjebb!
A Jákim az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Jákim névről

● A Jákim név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Jákim név számmisztikai elemzése:
J ( 1 ) + Á ( 1 ) + K ( 2 ) + I ( 9 ) + M ( 4 ) = 17 ( 1 + 7 )
A Jákim névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Jákim név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Jákim név ? Jó helyen jársz!
A Jákim: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Jákim név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Jákim név magánhangzói: Á, I,
A Jákim név mássalhangzói: J, K, M,
A Jákim név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Jákim névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Jákim névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 142 db J betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 80 női név / lány név és 62 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
J betűs női nevek / lánynevek listája J betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Jákim névvel kapcsolatban. a Jákim név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Jákim név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Jákim név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Jákim névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Jákim név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Jákim nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Jákim névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!