Lorenzó - A Lorenzó név jelentése, Lorenzó névnapjai, Lorenzó név becézése és más érdekességek:

● A Lorenzó név eredete: latin - olasz

● A Lorenzó név jelentése:

Laurentum városából való, babérkoszorúval ékesített ( A Lőrinc olasz alakváltozata )

● A Lorenzó név becézése / Lorenzó becenevei:

Enzó, Enzi, Enzus, Enzóka, Loren, Loló

● Lorenzó névnapja:

július 21.augusztus 10.szeptember 5.
● A Lorenzó név típusa: L betűs férfi név / fiúnév
● A Lorenzó név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Lorenzó névről? Görgess lejjebb!
A Lorenzó az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Lorenzó névről

● A Lorenzó név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Lorenzó név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) + Z ( 8 ) + Ó ( 6 ) = 42 ( 4 + 2 )
A Lorenzó névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Lorenzó név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Lorenzó név ? Jó helyen jársz!
A Lorenzó: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Lorenzó név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Lorenzó név magánhangzói: E, O, Ó,
A Lorenzó név mássalhangzói: L, N, R, Z,
A Lorenzó név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Lorenzó névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Lorenzó névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 253 db L betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 178 női név / lány név és 75 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Lorenzó névvel kapcsolatban. a Lorenzó név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Lorenzó név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Lorenzó név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Lorenzó névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Lorenzó név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Lorenzó nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Lorenzó névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!