Őze - Az Őze név jelentése, Őze névnapjai, Őze név becézése és más érdekességek:

● Az Őze név eredete: Az Őze név eredetéről nincsenek adataink

● Az Őze név jelentése:

Az Őze név jelentése nem ismert ( nincs ismert jelentése )

● Az Őze név becézése / Őze becenevei:

Őzke, Őzike, Őzécske, Őzi

● Őze névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● Az Őze név típusa: Ő betűs férfi név / fiúnév
● Az Őze név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Őze névről? Görgess lejjebb!
Az Őze az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Őze névről

● Az Őze név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Őze név számmisztikai elemzése:
Ő ( ) + Z ( 8 ) + E ( 5 ) = 13 ( 1 + 3 )
Az Őze névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● Az Őze név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Őze név ? Jó helyen jársz!
Az Őze: 3 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Őze név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
Az Őze név magánhangzói: E, Ő,
Az Őze név mássalhangzói: Z,
Az Őze név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Őze névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Őze névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 3 db Ő betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 2 női név / lány név és 1 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Ő betűs női nevek / lánynevek listája Ő betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Őze névvel kapcsolatban. az Őze név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Őze név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Őze név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Őze névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Őze név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Őze nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Őze névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!