Ronaldó - A Ronaldó név jelentése, Ronaldó névnapjai, Ronaldó név becézése és más érdekességek:

● A Ronaldó név eredete: olasz - spanyol - angol

● A Ronaldó név jelentése:

isteni tanács, uralkodói döntés ( A Ronald név spanyol és portugál alakváltozata )

● A Ronaldó név becézése / Ronaldó becenevei:

Ron, Naldi, Naldó, Naldus, Ronci, Ronkó, Ronka

● Ronaldó névnapja:

február 9.augusztus 18.
● A Ronaldó név típusa: R betűs férfi név / fiúnév
● A Ronaldó név előfordulási gyakorisága: Ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Ronaldó névről? Görgess lejjebb!
A Ronaldó az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Ronaldó névről

● A Ronaldó név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Ronaldó név számmisztikai elemzése:
R ( 9 ) + O ( 6 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) + L ( 3 ) + D ( 4 ) + Ó ( 6 ) = 34 ( 3 + 4 )
A Ronaldó névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Ronaldó név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Ronaldó név ? Jó helyen jársz!
A Ronaldó: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Ronaldó név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Ronaldó név magánhangzói: A, O, Ó,
A Ronaldó név mássalhangzói: D, L, N, R,
A Ronaldó név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Ronaldó névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Ronaldó névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 210 db R betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 104 női név / lány név és 106 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
R betűs női nevek / lánynevek listája R betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Ronaldó névvel kapcsolatban. a Ronaldó név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Ronaldó név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Ronaldó név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Ronaldó névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Ronaldó név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Ronaldó nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Ronaldó névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!