Alica - Az Alica név jelentése, Alica névnapjai, Alica név becézése és más érdekességek:

● Az Alica név eredete: szlovák - horvát - szerb - szlovén

● Az Alica név jelentése:

nemes alak, személy ( Az Alice szlovák , horvát , szerb , szlovén alakváltozata )

● Az Alica név becézése / Alica becenevei:

Alicus, Licus, Lici

● Alica névnapja:

augusztus 24.június 29.
● Az Alica név típusa: A betűs női név / lánynév
● Az Alica név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Alica névről? Görgess lejjebb!
Az Alica az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Alica névről

● Az Alica név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Alica név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + C ( 3 ) + A ( 1 ) = 17 ( 1 + 7 )
Az Alica névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● Az Alica név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Alica név ? Jó helyen jársz!
Az Alica: 5 betűből álló női név / lánynév
Az Alica név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Alica név magánhangzói: A, I,
Az Alica név mássalhangzói: C, L,
Az Alica név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

Az Alica névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Alica névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 509 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 325 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Alica névvel kapcsolatban. az Alica név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Alica név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Alica név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Alica névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Alica név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Alica nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Alica névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!