Annaróza - Az Annaróza név jelentése, Annaróza névnapjai, Annaróza név becézése és más érdekességek:

● Az Annaróza név eredete: héber - latin

● Az Annaróza név jelentése:

kegyelem, könyörület,rózsa (Az Anna és a Róza összekapcsolása )

● Az Annaróza név becézése / Annaróza becenevei:

Róza, Rozi, Rozika, Ani, Annus, Anika

● Annaróza névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● Az Annaróza név típusa: A betűs női név / lánynév
● Az Annaróza név előfordulási gyakorisága: Ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Annaróza névről? Görgess lejjebb!
Az Annaróza az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Annaróza névről

● Az Annaróza név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Annaróza név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + N ( 5 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) + R ( 9 ) + Ó ( 6 ) + Z ( 8 ) + A ( 1 ) = 36 ( 3 + 6 )
Az Annaróza névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● Az Annaróza név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Annaróza név ? Jó helyen jársz!
Az Annaróza: 8 betűből álló női név / lánynév
Az Annaróza név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
Az Annaróza név magánhangzói: A, Ó,
Az Annaróza név mássalhangzói: N, R, Z,
Az Annaróza név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

Az Annaróza névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Annaróza névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 515 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 331 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Annaróza névvel kapcsolatban. az Annaróza név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Annaróza név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Annaróza név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Annaróza névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Annaróza név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Annaróza nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Annaróza névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!