Dusmáta - A Dusmáta név jelentése, Dusmáta névnapjai, Dusmáta név becézése és más érdekességek:

● A Dusmáta név eredete: lélek

● A Dusmáta név jelentése:

lélek

● A Dusmáta név becézése / Dusmáta becenevei:

Dusi, Duska, Dusa, Usmi, Máti, Mátus

● Dusmáta névnapja:

március 26.április 9.szeptember 7.
● A Dusmáta név típusa: D betűs női név / lánynév
● A Dusmáta név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Dusmáta névről? Görgess lejjebb!
A Dusmáta az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Dusmáta névről

● A Dusmáta név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Dusmáta név számmisztikai elemzése:
D ( 4 ) + U ( 3 ) + S ( 1 ) + M ( 4 ) + Á ( 1 ) + T ( 2 ) + A ( 1 ) = 16 ( 1 + 6 )
A Dusmáta névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Dusmáta név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Dusmáta név ? Jó helyen jársz!
A Dusmáta: 7 betűből álló női név / lánynév
A Dusmáta név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
A Dusmáta név magánhangzói: A, Á, U,
A Dusmáta név mássalhangzói: D, M, S, T,
A Dusmáta név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Dusmáta névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Dusmáta névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 223 db D betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 122 női név / lány név és 101 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
D betűs női nevek / lánynevek listája D betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Dusmáta névvel kapcsolatban. a Dusmáta név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Dusmáta név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Dusmáta név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Dusmáta névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Dusmáta név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Dusmáta nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Dusmáta névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!