Eduárda - Az Eduárda név jelentése, Eduárda névnapjai, Eduárda név becézése és más érdekességek:

● Az Eduárda név eredete: angol - német

● Az Eduárda név jelentése:

birtok, védelem,vagyon őrzés ( Az Eduárd férfinév női párja )

● Az Eduárda név becézése / Eduárda becenevei:

Edu, Edus, Eduka, Eduska, Dudu

● Eduárda névnapja:

március 18.október 13.
● Az Eduárda név típusa: E betűs női név / lány név
● Az Eduárda név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni az Eduárda névről? Görgess lejjebb!
Az Eduárda az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Eduárda névről

● Az Eduárda név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Eduárda név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + D ( 4 ) + U ( 3 ) + Á ( 1 ) + R ( 9 ) + D ( 4 ) + A ( 1 ) = 27 ( 2 + 7 )
Az Eduárda névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● Az Eduárda név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Eduárda név ? Jó helyen jársz!
Az Eduárda: 7 betűből álló női név / lány név
Az Eduárda név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lány név
Az Eduárda név magánhangzói: A, Á, E, U,
Az Eduárda név mássalhangzói: D, R,
Az Eduárda név szótagszáma: 4 szótagú női név / lány név

Az Eduárda névhez hasonló női nevek / lány nevek

Az Eduárda névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 233 db E betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 138 női név / lány név és 83 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Eduárda névvel kapcsolatban. az Eduárda név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Eduárda név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Eduárda név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Eduárda névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Eduárda név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Eduárda nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Eduárda névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!