Gertrúdisz - A Gertrúdisz név jelentése, Gertrúdisz névnapjai, Gertrúdisz név becézése és más érdekességek:

● A Gertrúdisz név eredete: germán - latin

● A Gertrúdisz név jelentése:

erős dárda, varázslónő, bizalmas, kedves ( A Gertrúd latin alakváltozata )

● A Gertrúdisz név becézése / Gertrúdisz becenevei:

Trudi, Trudisz, Trudika, Gerti, Gertrudi

● Gertrúdisz névnapja:

március 17.augusztus 13.november 16.november 17.
● A Gertrúdisz név típusa: G betűs női név / lánynév
● A Gertrúdisz név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Gertrúdisz névről? Görgess lejjebb!
A Gertrúdisz az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Gertrúdisz névről

● A Gertrúdisz név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Gertrúdisz név számmisztikai elemzése:
G ( 7 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + T ( 2 ) + R ( 9 ) + Ú ( 3 ) + D ( 4 ) + I ( 9 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) = 57 ( 5 + 7 ) = 12 ( 1 + 2 )
A Gertrúdisz névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Gertrúdisz név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Gertrúdisz név ? Jó helyen jársz!
A Gertrúdisz: 10 betűből álló női név / lánynév
A Gertrúdisz név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Gertrúdisz név magánhangzói: E, I, Ú,
A Gertrúdisz név mássalhangzói: SZ, D, G, R, T,
A Gertrúdisz név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Gertrúdisz névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Gertrúdisz névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 127 db G betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 57 női név / lány név és 70 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
G betűs női nevek / lánynevek listája G betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Gertrúdisz névvel kapcsolatban. a Gertrúdisz név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Gertrúdisz név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Gertrúdisz név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Gertrúdisz névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Gertrúdisz név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Gertrúdisz nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Gertrúdisz névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!