Gvenda - A Gvenda név jelentése, Gvenda névnapjai, Gvenda név becézése és más érdekességek:

● A Gvenda név eredete: kelta

● A Gvenda név jelentése:

fehér ( Gvendolin név rövidült alakváltozata )

● A Gvenda név becézése / Gvenda becenevei:

Gvendi, Gvendolka, Vendi, Vendus

● Gvenda névnapja:

január 3.
● A Gvenda név típusa: G betűs női név / lánynév
● A Gvenda név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Gvenda névről? Görgess lejjebb!
A Gvenda az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Gvenda névről

● A Gvenda név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Gvenda név számmisztikai elemzése:
G ( 7 ) + V ( 4 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) + D ( 4 ) + A ( 1 ) = 26 ( 2 + 6 )
A Gvenda névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Gvenda név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Gvenda név ? Jó helyen jársz!
A Gvenda: 6 betűből álló női név / lánynév
A Gvenda név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Gvenda név magánhangzói: A, E,
A Gvenda név mássalhangzói: D, G, N, V,
A Gvenda név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Gvenda névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Gvenda névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 126 db G betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 56 női név / lány név és 70 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
G betűs női nevek / lánynevek listája G betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Gvenda névvel kapcsolatban. a Gvenda név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Gvenda név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Gvenda név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Gvenda névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Gvenda név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Gvenda nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Gvenda névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!