Heni - A Heni név jelentése, Heni névnapjai, Heni név becézése és más érdekességek:

● A Heni név eredete: germán - francia

● A Heni név jelentése:

hatalmas ház ( vagy bekerített hely ) uralkodója ( Henriett név önállósult becézője )

● A Heni név becézése / Heni becenevei:

Henike, Hencus, Hencu, Hencuka, Hencsi

● Heni névnapja:

január 25.március 2.március 16.július 13.
● A Heni név típusa: H betűs női név / lány név
● A Heni név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni a Heni névről? Görgess lejjebb!
A Heni az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Heni névről

● A Heni név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Heni név számmisztikai elemzése:
H ( 8 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) + I ( 9 ) = 27 ( 2 + 7 )
A Heni névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Heni név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Heni név ? Jó helyen jársz!
A Heni: 4 betűből álló női név / lány név
A Heni név hangrendje: magas hangrendű női név / lány név
A Heni név magánhangzói: E, I,
A Heni név mássalhangzói: H, N,
A Heni név szótagszáma: 2 szótagú női név / lány név

A Heni névhez hasonló női nevek / lány nevek

A Heni névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 163 db H betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 82 női név / lány név és 70 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
H betűs női nevek / lánynevek listája H betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Heni névvel kapcsolatban. a Heni név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Heni név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Heni név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Heni névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Heni név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Heni nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Heni névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!