Hunóra - A Hunóra név jelentése, Hunóra névnapjai, Hunóra név becézése és más érdekességek:

● A Hunóra név eredete: magyar

● A Hunóra név jelentése:

onogur ( népnév ) ( A Hunor férfinév női párja )

● A Hunóra név becézése / Hunóra becenevei:

Nora, Nori, Norcsa, Huni, Hunka, Hunci

● Hunóra névnapja:

április 24.szeptember 10.szeptember 30.
● A Hunóra név típusa: H betűs női név / lánynév
● A Hunóra név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Hunóra névről? Görgess lejjebb!
A Hunóra az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Hunóra névről

● A Hunóra név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Hunóra név számmisztikai elemzése:
H ( 8 ) + U ( 3 ) + N ( 5 ) + Ó ( 6 ) + R ( 9 ) + A ( 1 ) = 32 ( 3 + 2 )
A Hunóra névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Hunóra név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Hunóra név ? Jó helyen jársz!
A Hunóra: 6 betűből álló női név / lánynév
A Hunóra név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
A Hunóra név magánhangzói: A, Ó, U,
A Hunóra név mássalhangzói: H, N, R,
A Hunóra név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Hunóra névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Hunóra névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 165 db H betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 90 női név / lány név és 75 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
H betűs női nevek / lánynevek listája H betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Hunóra névvel kapcsolatban. a Hunóra név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Hunóra név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Hunóra név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Hunóra névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Hunóra név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Hunóra nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Hunóra névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!