Irénke - Az Irénke név jelentése, Irénke névnapjai, Irénke név becézése és más érdekességek:

● Az Irénke név eredete: görög

● Az Irénke név jelentése:

béke, békés ( Az Irén önállósult becézője )

● Az Irénke név becézése / Irénke becenevei:

Réni, Rénke, Rénu, Rénus, Irci, Ircus

● Irénke névnapja:

március 25.április 3.április 5.május 5.június 28.október 20.
● Az Irénke név típusa: I betűs női név / lánynév
● Az Irénke név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Irénke névről? Görgess lejjebb!
Az Irénke az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Irénke névről

● Az Irénke név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Irénke név számmisztikai elemzése:
I ( 9 ) + R ( 9 ) + É ( 5 ) + N ( 5 ) + K ( 2 ) + E ( 5 ) = 35 ( 3 + 5 )
Az Irénke névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● Az Irénke név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Irénke név ? Jó helyen jársz!
Az Irénke: 6 betűből álló női név / lánynév
Az Irénke név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
Az Irénke név magánhangzói: E, É, I,
Az Irénke név mássalhangzói: K, N, R,
Az Irénke név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

Az Irénke névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Irénke névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 119 db I betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 80 női név / lány név és 39 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
I betűs női nevek / lánynevek listája I betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Irénke névvel kapcsolatban. az Irénke név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Irénke név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Irénke név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Irénke névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Irénke név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Irénke nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Irénke névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!