Celesztin - A Celesztin név jelentése, Celesztin névnapjai, Celesztin név becézése és más érdekességek:

● A Celesztin név eredete: latin

● A Celesztin név jelentése:

mennyei, égi, Istennek szentelt

● A Celesztin név becézése / Celesztin becenevei:

Celi, Celus, Leszti, Tin,

● Celesztin névnapja:

április 6.május 19.július 27.
● A Celesztin név típusa: C betűs férfi név / fiúnév
● A Celesztin név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Celesztin névről? Görgess lejjebb!
A Celesztin az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Celesztin névről

● A Celesztin név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Celesztin név számmisztikai elemzése:
C ( 3 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + E ( 5 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + T ( 2 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) = 41 ( 4 + 1 )
A Celesztin névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Celesztin név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Celesztin név ? Jó helyen jársz!
A Celesztin: 9 betűből álló férfi név / fiúnév
A Celesztin név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Celesztin név magánhangzói: E, I,
A Celesztin név mássalhangzói: SZ, C, L, N, T,
A Celesztin név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Celesztin névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Celesztin névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 41 db C betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 30 női név / lány név és 11 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
C betűs női nevek / lánynevek listája C betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Celesztin névvel kapcsolatban. a Celesztin név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Celesztin név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Celesztin név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Celesztin névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Celesztin név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Celesztin nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Celesztin névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!