Manka - A Manka név jelentése, Manka névnapjai, Manka név becézése és más érdekességek:

● A Manka név eredete: héber ( bibliai )

● A Manka név jelentése:

velünk az Isten ( A Manuela önállósult becézője )

● A Manka név becézése / Manka becenevei:

Manu, Mankácska, Manci, Anka,

● Manka névnapja:

március 26.július 15.
● A Manka név típusa: M betűs női név / lánynév
● A Manka név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Manka névről? Görgess lejjebb!
A Manka az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Manka névről

● A Manka név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Manka név számmisztikai elemzése:
M ( 4 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + K ( 2 ) + A ( 1 ) = 13 ( 1 + 3 )
A Manka névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Manka név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Manka név ? Jó helyen jársz!
A Manka: 5 betűből álló női név / lánynév
A Manka név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
A Manka név magánhangzói: A,
A Manka név mássalhangzói: K, M, N,
A Manka név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Manka névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Manka névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 359 db M betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 226 női név / lány név és 133 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
M betűs női nevek / lánynevek listája M betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Manka névvel kapcsolatban. a Manka név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Manka név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Manka név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Manka névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Manka név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Manka nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Manka névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!