Döme - A Döme név jelentése, Döme névnapjai, Döme név becézése és más érdekességek:

● A Döme név eredete: görög

● A Döme név jelentése:

Démétérnek ajánlott ( A Dömötör név önállósult becézője )

● A Döme név becézése / Döme becenevei:

Dömi, Dömcsi, Dömke, Dömös

● Döme névnapja:

augusztus 4.szeptember 27.október 25.április 9.
● A Döme név típusa: D betűs férfi név / fiúnév
● A Döme név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Döme névről? Görgess lejjebb!
A Döme az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Döme névről

● A Döme név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Döme név számmisztikai elemzése:
D ( 4 ) + Ö ( 4 ) + M ( 4 ) + E ( 5 ) = 17 ( 1 + 7 )
A Döme névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Döme név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Döme név ? Jó helyen jársz!
A Döme: 4 betűből álló férfi név / fiúnév
A Döme név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Döme név magánhangzói: E, Ö,
A Döme név mássalhangzói: D, M,
A Döme név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Döme névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Döme névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 223 db D betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 122 női név / lány név és 101 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
D betűs női nevek / lánynevek listája D betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Döme névvel kapcsolatban. a Döme név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Döme név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Döme név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Döme névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Döme név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Döme nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Döme névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!