Szaniszló - A Szaniszló név jelentése, Szaniszló névnapjai, Szaniszló név becézése és más érdekességek:

● A Szaniszló név eredete: szláv

● A Szaniszló név jelentése:

állandó dicsőség, állhatatosság, szilárdság

● A Szaniszló név becézése / Szaniszló becenevei:

Szani, Szanika, Szanó, Niszló, Niszi, Iszló, Iszlus

● Szaniszló névnapja:

április 11.május 7.november 13.
● A Szaniszló név típusa: S betűs férfi név / fiúnév
● A Szaniszló név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Szaniszló névről? Görgess lejjebb!
A Szaniszló az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Szaniszló névről

● A Szaniszló név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Szaniszló név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + I ( 9 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + L ( 3 ) + Ó ( 6 ) = 42 ( 4 + 2 )
A Szaniszló névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Szaniszló név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Szaniszló név ? Jó helyen jársz!
A Szaniszló: 9 betűből álló férfi név / fiúnév
A Szaniszló név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Szaniszló név magánhangzói: A, I, Ó,
A Szaniszló név mássalhangzói: SZ, L, N,
A Szaniszló név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Szaniszló névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Szaniszló névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 84 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 48 női név / lány név és 36 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Szaniszló névvel kapcsolatban. a Szaniszló név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Szaniszló név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Szaniszló név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Szaniszló névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Szaniszló név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Szaniszló nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Szaniszló névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!