Gyula - A Gyula név jelentése, Gyula névnapjai, Gyula név becézése és más érdekességek:

● A Gyula név eredete: bolgár - török - magyar

● A Gyula név jelentése:

gyula ( magyar méltóságnév )

● A Gyula név becézése / Gyula becenevei:

Gyuszi, Gyulus, Gyuszika, Gyuszkó, Gyuszka

● Gyula névnapja:

április 12.május 27.június 28.július 1.
● A Gyula név típusa: G betűs férfi név / fiúnév
● A Gyula név előfordulási gyakorisága: Rendkívül gyakori férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Gyula névről? Görgess lejjebb!
A Gyula az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Gyula névről

● A Gyula név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Gyula név számmisztikai elemzése:
G ( 7 ) + Y ( 7 ) + U ( 3 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) = 21 ( 2 + 1 )
A Gyula névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Gyula név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Gyula név ? Jó helyen jársz!
A Gyula: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Gyula név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Gyula név magánhangzói: A, U,
A Gyula név mássalhangzói: GY, L,
A Gyula név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Gyula névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Gyula névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 125 db G betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 56 női név / lány név és 69 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
G betűs női nevek / lánynevek listája G betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Gyula névvel kapcsolatban. a Gyula név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Gyula név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Gyula név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Gyula névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Gyula név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Gyula nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Gyula névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!