Baldvin - A Baldvin név jelentése, Baldvin névnapjai, Baldvin név becézése és más érdekességek:

● A Baldvin név eredete: germán - angol

● A Baldvin név jelentése:

merész barát

● A Baldvin név becézése / Baldvin becenevei:

Baldi, Aldvin, Baldus, Aldi

● Baldvin névnapja:

április 12.július 15.augusztus 21.október 26.
● A Baldvin név típusa: B betűs férfi név / fiúnév
● A Baldvin név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Baldvin névről? Görgess lejjebb!
A Baldvin az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Baldvin névről

● A Baldvin név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Baldvin név számmisztikai elemzése:
B ( 2 ) + A ( 1 ) + L ( 3 ) + D ( 4 ) + V ( 4 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) = 28 ( 2 + 8 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Baldvin névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Baldvin név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Baldvin név ? Jó helyen jársz!
A Baldvin: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Baldvin név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Baldvin név magánhangzói: A, I,
A Baldvin név mássalhangzói: B, D, L, N, V,
A Baldvin név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Baldvin névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Baldvin névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 308 db B betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 129 női név / lány név és 179 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
B betűs női nevek / lánynevek listája B betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Baldvin névvel kapcsolatban. a Baldvin név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Baldvin név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Baldvin név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Baldvin névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Baldvin név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Baldvin nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Baldvin névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!