Tibor - A Tibor név jelentése, Tibor névnapjai, Tibor név becézése és más érdekességek:

● A Tibor név eredete: latin

● A Tibor név jelentése:

( a Róma melletti ) Tibur városából való férfi ( A Tiborc név rövidülése )

● A Tibor név becézése / Tibor becenevei:

Tibi, Tibus, Tibó, Tiborka, Tibci, Tibus, Bor, Borka

● Tibor névnapja:

április 14.augusztus 11.
● A Tibor név típusa: T betűs férfi név / fiúnév
● A Tibor név előfordulási gyakorisága: Közepesen gyakori férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Tibor névről? Görgess lejjebb!
A Tibor az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Tibor névről

● A Tibor név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Tibor név számmisztikai elemzése:
T ( 2 ) + I ( 9 ) + B ( 2 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) = 28 ( 2 + 8 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Tibor névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Tibor név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Tibor név ? Jó helyen jársz!
A Tibor: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Tibor név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Tibor név magánhangzói: I, O,
A Tibor név mássalhangzói: B, R, T,
A Tibor név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Tibor névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Tibor névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 182 db T betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 93 női név / lány név és 89 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
T betűs női nevek / lánynevek listája T betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Tibor névvel kapcsolatban. a Tibor név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Tibor név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Tibor név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Tibor névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Tibor név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Tibor nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Tibor névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!