Vivika - A Vivika név jelentése, Vivika névnapjai, Vivika név becézése és más érdekességek:

● A Vivika név eredete: skandináv

● A Vivika név jelentése:

kicsi nő

● A Vivika név becézése / Vivika becenevei:

Vivi, Vivike, Vivice, Vivcsi, Vivka, Vivca

● Vivika névnapja:

november 16.
● A Vivika név típusa: V betűs női név / lánynév
● A Vivika név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Vivika névről? Görgess lejjebb!
A Vivika az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Vivika névről

● A Vivika név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Vivika név számmisztikai elemzése:
V ( 4 ) + I ( 9 ) + V ( 4 ) + I ( 9 ) + K ( 2 ) + A ( 1 ) = 29 ( 2 + 9 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Vivika névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Vivika név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Vivika név ? Jó helyen jársz!
A Vivika: 6 betűből álló női név / lánynév
A Vivika név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Vivika név magánhangzói: A, I,
A Vivika név mássalhangzói: K, V,
A Vivika név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Vivika névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Vivika névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 146 db V betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 82 női név / lány név és 64 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
V betűs női nevek / lánynevek listája V betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Vivika névvel kapcsolatban. a Vivika név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Vivika név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Vivika név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Vivika névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Vivika név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Vivika nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Vivika névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!