Zejna - A Zejna név jelentése, Zejna névnapjai, Zejna név becézése és más érdekességek:

● A Zejna név eredete: arab - bosnyák

● A Zejna név jelentése:

A Zejna név jelentése nem ismert ( nincs ismert jelentése )

● A Zejna név becézése / Zejna becenevei:

Zejnus, Zejnuka, Zejnuci, Zejnuska, Zejnóka,

● Zejna névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Zejna név típusa: Z betűs női név / lánynév
● A Zejna név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Zejna névről? Görgess lejjebb!
A Zejna az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Zejna névről

● A Zejna név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Zejna név számmisztikai elemzése:
Z ( 8 ) + E ( 5 ) + J ( 1 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 20 ( 2 + 0 )
A Zejna névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Zejna név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Zejna név ? Jó helyen jársz!
A Zejna: 5 betűből álló női név / lánynév
A Zejna név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Zejna név magánhangzói: A, E,
A Zejna név mássalhangzói: J, N, Z,
A Zejna név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Zejna névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Zejna névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 147 db Z betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 84 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Z betűs női nevek / lánynevek listája Z betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Zejna névvel kapcsolatban. a Zejna név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Zejna név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Zejna név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Zejna névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Zejna név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Zejna nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Zejna névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!