Ziza - A Ziza név jelentése, Ziza névnapjai, Ziza név becézése és más érdekességek:

● A Ziza név eredete: héber - német

● A Ziza név jelentése:

boldogság, szerencse, uralkodó, liliom ( Több név önállósult becézője )

● A Ziza név becézése / Ziza becenevei:

Zizi, Zizka, Zizuka, Zizuci, Zizó, Iza, Izus, Izka, Izuka

● Ziza névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Ziza név típusa: Z betűs női név / lánynév
● A Ziza név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Ziza névről? Görgess lejjebb!
A Ziza az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Ziza névről

● A Ziza név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Ziza név számmisztikai elemzése:
Z ( 8 ) + I ( 9 ) + Z ( 8 ) + A ( 1 ) = 26 ( 2 + 6 )
A Ziza névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Ziza név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Ziza név ? Jó helyen jársz!
A Ziza: 4 betűből álló női név / lánynév
A Ziza név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Ziza név magánhangzói: A, I,
A Ziza név mássalhangzói: Z,
A Ziza név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Ziza névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Ziza névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 157 db Z betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 94 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Z betűs női nevek / lánynevek listája Z betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Ziza névvel kapcsolatban. a Ziza név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Ziza név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Ziza név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Ziza névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Ziza név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Ziza nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Ziza névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!