Zsadányka - A Zsadányka név jelentése, Zsadányka névnapjai, Zsadányka név becézése és más érdekességek:

● A Zsadányka név eredete: magyar

● A Zsadányka név jelentése:

váró, várakozó ( A Zsadány férfinév női párja )

● A Zsadányka név becézése / Zsadányka becenevei:

Zsadi, Zsadica, Zsadika, Dányi, Dányka, Dánci

● Zsadányka névnapja:

augusztus 23.
● A Zsadányka név típusa: Z betűs női név / lánynév
● A Zsadányka név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Zsadányka névről? Görgess lejjebb!
A Zsadányka az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Zsadányka névről

● A Zsadányka név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Zsadányka név számmisztikai elemzése:
Z ( 8 ) + S ( 1 ) + A ( 1 ) + D ( 4 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) + Y ( 7 ) + K ( 2 ) + A ( 1 ) = 30 ( 3 + 0 )
A Zsadányka névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Zsadányka név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Zsadányka név ? Jó helyen jársz!
A Zsadányka: 9 betűből álló női név / lánynév
A Zsadányka név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
A Zsadányka név magánhangzói: A, Á,
A Zsadányka név mássalhangzói: NY, ZS, D, K,
A Zsadányka név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Zsadányka névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Zsadányka névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 151 db Z betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 88 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Z betűs női nevek / lánynevek listája Z betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Zsadányka névvel kapcsolatban. a Zsadányka név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Zsadányka név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Zsadányka név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Zsadányka névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Zsadányka név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Zsadányka nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Zsadányka névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!