Zsüsztin - A Zsüsztin név jelentése, Zsüsztin névnapjai, Zsüsztin név becézése és más érdekességek:

● A Zsüsztin név eredete: latin - francia

● A Zsüsztin név jelentése:

igazságos, igaz ( A Jusztin férfinév francia női párja )

● A Zsüsztin név becézése / Zsüsztin becenevei:

Zsüzső, Zsüli, Zsülü, Zsüzsü, Zsü, Sztin, Sztinka, Sztini

● Zsüsztin névnapja:

április 14.április 1.április 16.július 18.
● A Zsüsztin név típusa: Z betűs női név / lánynév
● A Zsüsztin név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Zsüsztin névről? Görgess lejjebb!
A Zsüsztin az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Zsüsztin névről

● A Zsüsztin név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Zsüsztin név számmisztikai elemzése:
Z ( 8 ) + S ( 1 ) + Ü ( 1 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + T ( 2 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) = 35 ( 3 + 5 )
A Zsüsztin névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Zsüsztin név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Zsüsztin név ? Jó helyen jársz!
A Zsüsztin: 8 betűből álló női név / lánynév
A Zsüsztin név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
A Zsüsztin név magánhangzói: I, Ü,
A Zsüsztin név mássalhangzói: ZS, SZ, N, T,
A Zsüsztin név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Zsüsztin névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Zsüsztin névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 157 db Z betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 94 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Z betűs női nevek / lánynevek listája Z betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Zsüsztin névvel kapcsolatban. a Zsüsztin név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Zsüsztin név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Zsüsztin név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Zsüsztin névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Zsüsztin név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Zsüsztin nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Zsüsztin névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!