Malvin - A Malvin név jelentése, Malvin névnapjai, Malvin név becézése és más érdekességek:

● A Malvin név eredete: germán

● A Malvin név jelentése:

a jog barátja

● A Malvin név becézése / Malvin becenevei:

Malvinka, Malvus, Malci, Manyi, Manci

● Malvin névnapja:

április 19.október 1.
● A Malvin név típusa: M betűs női név / lánynév
● A Malvin név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Malvin névről? Görgess lejjebb!
A Malvin az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Malvin névről

● A Malvin név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Malvin név számmisztikai elemzése:
M ( 4 ) + A ( 1 ) + L ( 3 ) + V ( 4 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) = 26 ( 2 + 6 )
A Malvin névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Malvin név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Malvin név ? Jó helyen jársz!
A Malvin: 6 betűből álló női név / lánynév
A Malvin név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Malvin név magánhangzói: A, I,
A Malvin név mássalhangzói: L, M, N, V,
A Malvin név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Malvin névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Malvin névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 354 db M betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 223 női név / lány név és 131 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
M betűs női nevek / lánynevek listája M betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Malvin névvel kapcsolatban. a Malvin név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Malvin név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Malvin név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Malvin névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Malvin név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Malvin nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Malvin névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!