Tivadar - A Tivadar név jelentése, Tivadar névnapjai, Tivadar név becézése és más érdekességek:

● A Tivadar név eredete: görög - latin - magyar

● A Tivadar név jelentése:

Isten ajándéka ( A Teodor név magyar formája )

● A Tivadar név becézése / Tivadar becenevei:

Tivi, Tivus, Tivka, Tivadarka, Darka, Darkó, Vadi, Vadus, Vadarka

● Tivadar névnapja:

április 20.április 30.június 28.szeptember 19.november 9.
● A Tivadar név típusa: T betűs férfi név / fiúnév
● A Tivadar név előfordulási gyakorisága: Közepesen gyakori férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Tivadar névről? Görgess lejjebb!
A Tivadar az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Tivadar névről

● A Tivadar név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Tivadar név számmisztikai elemzése:
T ( 2 ) + I ( 9 ) + V ( 4 ) + A ( 1 ) + D ( 4 ) + A ( 1 ) + R ( 9 ) = 30 ( 3 + 0 )
A Tivadar névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Tivadar név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Tivadar név ? Jó helyen jársz!
A Tivadar: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Tivadar név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Tivadar név magánhangzói: A, I,
A Tivadar név mássalhangzói: D, R, T, V,
A Tivadar név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Tivadar névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Tivadar névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 182 db T betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 93 női név / lány név és 89 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
T betűs női nevek / lánynevek listája T betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Tivadar névvel kapcsolatban. a Tivadar név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Tivadar név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Tivadar név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Tivadar névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Tivadar név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Tivadar nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Tivadar névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!