Tihamér - A Tihamér név jelentése, Tihamér névnapjai, Tihamér név becézése és más érdekességek:

● A Tihamér név eredete: szláv - magyar

● A Tihamér név jelentése:

csendet kedvelő, csend, béke

● A Tihamér név becézése / Tihamér becenevei:

Tihi, Tihu, Tihuska, Hami, Hamér, Hamérka, Hamika, Tihamérka

● Tihamér névnapja:

április 26.április 29.július 1.november 9.november 12.december 16.április 20.
● A Tihamér név típusa: T betűs férfi név / fiúnév
● A Tihamér név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Tihamér névről? Görgess lejjebb!
A Tihamér az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Tihamér névről

● A Tihamér név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Tihamér név számmisztikai elemzése:
T ( 2 ) + I ( 9 ) + H ( 8 ) + A ( 1 ) + M ( 4 ) + É ( 5 ) + R ( 9 ) = 38 ( 3 + 8 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Tihamér névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Tihamér név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Tihamér név ? Jó helyen jársz!
A Tihamér: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Tihamér név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Tihamér név magánhangzói: A, É, I,
A Tihamér név mássalhangzói: H, M, R, T,
A Tihamér név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Tihamér névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Tihamér névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 182 db T betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 93 női név / lány név és 89 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
T betűs női nevek / lánynevek listája T betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Tihamér névvel kapcsolatban. a Tihamér név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Tihamér név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Tihamér név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Tihamér névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Tihamér név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Tihamér nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Tihamér névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!